29 / 03 / 2024

TOBB filistin osb

TOBB filistin osb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Türkiye'den Filistin'e OSB!

Sanayi Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep'te yaptığı açıklamada, "Filistin'le ilgili olarak organize sanayi kurulması yönünde çalışmamız var. İnşallah Filistin'de kurulacak bu organize sanayi bölgesinin temelini nisan, mayıs gibi atacağız" dedi.

Kapıköy Gümrük Kapısı'na OSB kurulması gündemde!

TOBB'un yenilediği Kapıköy Gümrük Kapısı, ticaretimizin İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olacak. 70 milyon dolar harcanacak proje sayesinde Van-İran sınırında ticaretin artması beklenirken, bölgeye yeni bir lojistik merkez ve OSB kurulması gündemde.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Pakistan Filistin Büyükelçiliği'nin inşası için 1 milyon dolar verdi!

Pakistan, İslamabad'da Filistin Büyükelçiliği'nin inşası için 1 milyon dolar yardımda bulundu. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, büyükelçilik binası yapımında kullanılmak üzere Filistin Büyükelçisi Velid Abu Ali'ye, 1 milyon dolarlık çek verildi

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu yatırım fırsatlarını değerlendirdi!

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine ulaşmak için tarım ve turizmin stratejik bir öneme sahip olduğu dile getirilerek, katma değeri yüksek potansiyel yatırım fırsatları değerlendirildi..

OSB'ler 250 bin kişiye iş imkânı sağlayacak!

Sanayicilere OSB'lerde parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili süre 2 yıl daha uzatıldı. 6 bin 258 parselin yatırımcılara bedelsiz tahsis edilmesi sağlanacak. Yeni kurulacak OSB'ler 250 bin kişiye iş imkânı sağlayacak...

İncesu OSB demiryolu avantajıyla büyüyecek!

Kayseri'deki 3 OSB arasında daha çok büyük yatırımların merkezi haline gelen İncesu OSB, demiryolu avantajıyla boş alanlarını doldurma hedefinde. Türkiye'nin yalıtım, cephe kaplama ve yapı kimyasalları üretim üssü olmayı planlıyor...

OSB’ye yatırım yapmak isteyene bedava arazi süresi 2 yıl daha uzadı!

Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek.

TOBB verilerine göre 32 bin 621 şirket kuruldu, 10 bin 221 şirket kapandı!

TOBB, "2013 yılı ağustos ayına ait kurulan ve kapanan şirket" istatistiklerini açıklado. Bu verilere 32 bin 621 şirket kuruldu ve 10 bin 221 şirket kapandı..

TOBB filistin osb Haberi

TOBB filistin osb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurması kararı alındı.

Star'da yer alan habere göre; konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu kapsamda, TOBB'un iştiraki olan TOBB BİS Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş., Filistin'in Cenin şehrinde organize sanayi bölgesi kurabilecek.

Resmi Gazete'de yer alan karar için