24 / 04 / 2024

toki güdül 2021 projesi

toki güdül 2021 projesi

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül projesi için start verdi. Projede toplam 212 adet konut yer alacak.

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

Döviz piyasasında sakin seyir görülüyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2022 yılının ilk toplantısında faizi sabit tuttu, ardından döviz piyasasında sakin seyir görülüyor...

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

TOKİ'den Ankara'ya 212 yeni konut geliyor!

eni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül 2021 projesinin ihalesini bugün E İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

toki güdül 2021 projesi Haberi

toki güdül 2021 projesi

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut projeleri için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, yeni projesinin başkent Ankara'da hayata geçirecek. TOKİ Ankara projesi, Güdül ilçesinde yükselecek.

İhale tarihinin belli olduğu TOKİ Ankara Güdül projesinde 212 adet konutun yanı sıra 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinden yayınlanan ihale ilanı şu şekilde:
İKN    :    2021/238697 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza...