28 / 03 / 2024

TORKAM E5 dükkanları

TORKAM E5 dükkanları

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları yarın satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan yarın saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.. 

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 19 Temmuz'da satışta!

Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 adet dükkan 19 Temmuz Pazar günü saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa sunulacak. 

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Torkam E5'te metroya komşu dükkanlar!

TOKİ ile TORKAM ortaklığında yürütülen TORKAM E5'in temeli atıldı, inşa çalışmaları TOKİ güvencesiyle sürüyor. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, projenin, ulaşım| ağlarının önemli bir noktasında bulunduğunu ve nitelikli bir uygulama olduğunu belirtti.

Torkam E5 Açık Çarşı'nın yüzde 70'i 3 saatte satıldı!

Torkam E5’in Açık Çarşı dükkânları açık artırma usulü satışa çıktı. Açık artırmada, 1. Etapta yer alan 124 düzayak dükkânın yüzde 70’i 217 milyon bedelle kısa sürede sahiplerini buldu...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam E5 projesindeki 124 adet dükkan satışa çıkıyor. Ticari alanlar 21 Nisan 2019 günü saat 13:00'da açık artırma usulüyle satılacak.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışta!

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

TORKAM E5 dükkanları Haberi

TORKAM E5 dükkanları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesinde TORKAM birikimiyle inşa edilen TORKAM E5’in Açık Çarşı dükkânları yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

E5 Otoyolu’nun yanında, mega kent İstanbul’un altı aksı şeklinde belirtilen noktada hayata geçirilen
TORKAM E5’in Açık Çarşı dükkânları yüksek satış grafiğiyle dikkat çekti.

Projede yer alan dükkânların 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu müzayedede yüzde 38 fiyat artışı sağlanırken üç saatlik kısa zamanda Açık Çarşı dükkânları sahiplerini buldu. Yapılan satışlar karşılığında 140 milyon lira gelir sağlandı.

Banka, eczane, kafe ve kuyumcu gibi sektörlere yer verilen Açık Çarşı dükkânlarıyla alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sağlayan TORKAM, inşaat çalışmaları son sürat devam eden projesiyle yer aldığı bölgeye büyük değer katıyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, “Açık artırma ile satışa sunduğumuz Açık Çarşı...