26 / 04 / 2024

tripleks daire nedir

tripleks daire nedir

Tripleks daire ne demektir? Tripleks daire özellikleri hakkında bilgiye ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Loft daire nedir? Loft dairenin özellikleri nelerdir?

Loft daireler son zamanlarda yıldızı parlayan ve belirli kesimden insanların tercih ettiği daireler arasında yer alıyor. Üst segmente hitap eden loft dairelerin ortaya çıkışı ise oldukça ilginç bir nedene dayanıyor. İşte, loft dairenin özellikleri ve ortaya çıkış hikayesi…

Konut kredisinde 'bağlı kredi' nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Önemi nedir?' sorusunu yanıtladı.

Bodrum kat ortak alan mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '73 adet müstakil villaların bulunduğu bir sitede tripleks daire satın aldım. Tapusunda da tripleks villa yazıyordu ama iki sene sonra yönetim bana benim villanın alt katının ortak alan olduğunu söyledi. Şimdi ben ne yapacağım?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi!

Başvuruların 27 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi 12 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek.

Simpleks daire nedir?

"Simpleks daire" yeni konut projelerinde sıkla görmeye başladığımız ev tipleri arasında yer alıyor. Peki, simpleks daire nedir?

Ortalama bir dairenin maliyeti nedir?

Yapı inşaatlarında, bina inşaat metrekare maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Peki, 2016 yılında ortalama bir daire maliyeti nedir?

İşyeri tapusu nedir?

Tamamlanmış bir yapının kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinden ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olanları üzerinde,ü mülkiyet hakları kurulabiliyor. Peki, işyeri tapusu nedir?

Maketten konut satış sözleşmesi nedir?

Ev satın almak isteyenler, henüz inşaatı tamamlanmayan ve daire ortada yokken satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Peki, maketten konut satış sözleşmesi nedir?

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

Şerefiye hesaplama programı nedir?

Aynı çatı altında bulunan, aynı özelliklere sahip fakat manzara ve cephe farkından dolayı daire fiyatının artmasına ve yükselmesine şerefiye deniyor. Peki, şerefiye hesaplama programı nedir?

1984 yılında Yeşilköy'de 37.500.000 liraya tripleks daire!

Reşat Altın'ın 30 bin 380 liraya satıldığı 1984 yılında, Yeşilköy'de koruluk alanda bulunan tripleks daireler, 37 milyon 500 bin liradan satılacakmış. Dairelerin tanesi bin 220 adet Reşat Altın'ı parasına alınabilirmiş.

Bayburt Tuzcuzade'de 2 milyon 30 bin TL'ye 14 tripleks daire!

Bayburt Belediye Başkanlığı tarafından, Tuzcuzade Mahallesi'nde yer alan 14 adet tripleks daire toplam 2 milyon 30 bin TL bedelle 3 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek...

Nef kolay yatırım nedir?

Nef yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında daire alacak kişiler için ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Peki Nef kolay yatırım nedir? İşte tüm detayları...

tripleks daire nedir Haberi

tripleks daire nedir

Tripleks daire ne demektir?

Tripleks daireler, genellikle villa tarzı daire tiplerinde karşımıza çıkıyor. Villa daireler ise, bahçeli ve müstakil dairelere deniyor. Buna göre tripleks daire ne demektir, sorusunu yanıtlamak gerekirse;


Tripleks daireler

Genellikle villa tarzında, bahçesi olan müstakil daireler olarak inşa ediliyor. Tripleks dairelerin özellikleri arasında 3 katlı olması yer alıyor.


Tripleks daire örnekleri

Bu tarz konutlarda katları birbirine bağlayan merdivenler, yapının içinde yer alıyor. Kalabalık ailelere hitap eden tripleks evlerde çok sayıda yatak odası, birden fazla banyo, mutfak, salon ve oda bulunuyor.


Işıl Seren...