29 / 03 / 2024

trump bitcoin açıklaması

trump bitcoin açıklaması

Bir süredir toparlanma eğilimine giren Bitcoin yeniden düşüşe geçti. Özellikle ABD Eski Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının ardından borsada sert düşüş yaşandı.

Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 

Son dakika! Ünlü 2 CEO peş peşe açıklama yaptı. Dikkat çekici Bitcoin, Ethereum ve Aptos yorumu geldi. Kaçınılmaz son!

Elon Musk'tan Bitcoin açıklaması!

Elon Musk kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Musk yaptığı açıklamada, şirketin son dönemlerin gündemden düşmeyen konusu Bitcoin'i ödeme türü olarak kabul etmeye "büyük olasılıkla" tekrardan başlayacağını bildirdi.

Uzman isimlerden kritik Bitcoin açıklaması!

Cornell Üniversitesi’nde profesör olan Eswar Prasad Bitcoin'in kusurlarına yönelik açıklama yaptı.

Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması yaptı.

trump bitcoin açıklaması Haberi

trump bitcoin açıklaması


Kripto para borsasında deprem yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Bitcoin'e yönelik yapılan spekülasyonlar arttıkça değer kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Ayı piyasasına giren kripto paralarda Bitcoin toparlanmak için hamleler yapsa da sert satışlarla karşılaşıyor.

Bitcoin'e yönelik sert yorumlarda bulunan Tesla CEO'su Elon Musk ve yasakların ardından ABD Eski Başkanı Donald Trump da Bitcoin'e karşı çıkan isimler arasında yer aldı. ABD Eski Başkanı Trump Bitcoin'den hoşlanmıyorum. Bana sahtekarlık gibi görünüyor. Dünyanın para birimi dolar olarak kalmalı. Kripto paralarda çok yüksek regülasyonlar olması gerektiğini düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Bitcoin'de sert düşüş başladı.

SEC de Bitcoin'den hoşlanmıyor

ABD'nin SPK'sı olarak bilinen SEC'in Tesla'nın Bitcoin'i ödeme yöntemi olarak kabul etmesini kabullenmek istememesi Bitcoin'in değerinde etkili oldu.ABD Başkanı Joe Biden'ın da...