18 / 04 / 2024

tuba elmas

tuba elmas

Güneri İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, Bahçelievler'de inşaatına devam edilen İkebana Evleri'nin yüzde 66'sının satıldığını bildirdi.

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Zakoğlu tarafından kuruldu.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız ve Muhammed Emir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Altan Elmas: Güçlü siyasi iradeye güvenimiz tam!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konut satışlarında pandeminin olumsuz etkilerinin telafi edilmeye başladığını söyleyerek piyasada iştahın artığını belirtti. 

Altan Elmas: Konutta stoklar eriyor, arz eksikliği geliyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada konutta stokların eridiğini söyledi.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

tuba elmas Haberi

tuba elmas


Güneri İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, Bahçelievler'de inşaatına devam edilen İkebana Evleri'nde yüzde 66'sının satıldığını bildirdi. Türkiye'nin, mimarisinde Japon esintileri taşıyan ilk konut projesi olan İkebana Evleri'nde villa konforuna sahip teras katlarının da satışa sunulduğunu belirten Elmas, "Bugüne kadar İstanbul Anadolu yakası boğaz hattında lüks konutlar inşa ettik. Güneri İnşaat'ın B ve C orta gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan İkebana Evleri'nde orta gelir grubuna da villa konforunu yaşatacağız" dedi.


Sadece 6 tane olan ve 4+1 şeklinde planlanan teraslı dairelerin büyüklüğü 243 ile 248 m2 arasında değişiyor.


Projede yer alan dairelerin yüzde 66'sını sattıklarını belirten Elmas, "24 aydan başlayıp 120 aya kadar uzanan...