27 / 04 / 2024

Türkerler inşaat ihalesi

Türkerler inşaat ihalesi

İnşaat sektöründe aktif rol oynayan Türkerler Holding, yatırımlarına hızla devam edecek. Şirket, 75 milyar dolarlık 3 büyük projeyi hayata geçirecek.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri!

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri kapsamında 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. İzmir Mahall Bomonti projesinde fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor...

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

TOKİ Sincan Saraycık inşaat ihalesi bugün yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında inşaat ihalesi bugün yapılacak.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Türk inşaat firmasından Mozambik'e 5 bin konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mozambik'e ziyaret gerçekleştirmesinin meyvesi geldi. Türk inşaat firması Mozambik'te 5 bin konut inşa etmesi için anlaşma imzaladı.

Türk inşaat şirketleri dünyayı fethetti!

Türk inşaat şirketleri 1972'de ilk adımını attığı yurt dışında 30 yıl boyunca 200 milyar dolarlık işlem hacmi yapmıştı. 15 yılda iş yapılan ülke sayısını neredeyse ikiye katlayan Türk firmalar, gelirlerini ise yılda 30 milyar dolara kadar çıkardı.

Türkerler inşaat ihalesi Haberi

Türkerler inşaat ihalesi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Türkerler Holding, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, 75 milyar dolarlık 3 büyük proje için hazırlanıyor. 

DEV HASTANE İÇİN TEKLİF GÖTÜRECEK

Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli ile yapılan Kocaeli, İzmir ve Ankara Etlik şehir hastanelerini alan grup gözünü Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne dikti. Şirket, yeni hastanenin ihalesinde teklif verecek. 4 bin 200 yataklı bu hastane için 2 milar dolar gözden çıkarıldı. 

SAROS KÖRFEZİNE SANTRAL KURULACAK

Dünya Gazetesi'nden İbrahim Ekinci'nin haberine göre, dev projeleri inşa eden firma Saros Körfezi açıklarında deniz üzerinde rüzgar santrali kurmak istiyor. Konu ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “13 yıldır hazırlandığımız, icat ettiğimiz bir proje. Kıyıdan 5 km denize doğru, enine 40 km açılabileceğimiz bir alanda, 1.200 MW güçte rüzgar santrali yapacağız. Ortağımız GE....