19 / 04 / 2024

Türkerler Mahall Ankara teslim tarihi

Türkerler Mahall Ankara teslim tarihi

Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan'da teslim ediliyor. Mahall Ankara'da metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Türkerler Mahall Ankara nerede?

246 adet daire ve 64 adet dükkandan meydana gelen Türkerler Mahall Ankara projesi 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Türkerler Mahall Ankara nerede?

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri!

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje İzmir'de yükseliyor. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Mahall Ankara'da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Türkerler Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Yelda Kızıltan ile Mahall Ankara projesi ile ilgili röportaj yaptı. Kızıltan, Mahall Ankara hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Türkerler Mahall Ankara teslim tarihi Haberi

Türkerler Mahall Ankara teslim tarihi


Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesi, Ankara Çankaya'da yer alıyor. Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan ayında teslim ediliyor.


Mahall Ankara projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Mahall Ankara projesinde daire alanları 80 ila 730 metrekare aralığında belirlendi.


40 bin 628 metrekare alanda inşa edilen Mahall Ankara projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Mahall Ankara projesi 246 rezidans daire, 86 yatay ofis, 140 ofis ve 41 mağazadan meydana geliyor. Mahall Ankara'da metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor.


Türkerler Mahall Ankara projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında 36 ay sıfır faizle ya da yüzde 35 peşinatla 60 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor.



Tel :...