19 / 04 / 2024

Turyap Golfkent satışı

Turyap Golfkent satışı

Ankara Golfkent'te yer alan konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuluyor.  Arsa alanı 1 milyon 260 bin metrekare olan Golfkent'te 2.640 konut bulunuyor. 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Turyap 35 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası icradan satışa sunuluyor. Ünlü marka için belirlenen bedel 35 milyon TL.

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

TURYAP Maslak 1453'teki 18 daireyi satıyor!

TURYAP, Maslak 1453 projesinde bulunan 18 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

Turyap Golfkent satışı Haberi

Turyap Golfkent satışı

Türkiye'nin en büyük kentsel tasarımına sahip proje 700 bin metrekare yeşil alana sahip. 1 milyon 260 bin metrekare alan üzerinde yer alan Golfkent projesinde toplamda 2.640 konut tasarlandı. 


Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Golfkent projesi planları ve projeleri hazırlanmış, kentsel tasarım onaylı, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi,  ilkokul, spor tesis imarlı arsalar satışta.


Kat karşılığı, hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satışa sunulan Golfkent, uluslararası standartlarda golf sahasına sahip. Yeşil dokusuyla ön plana çıkan Golfkent projesinde 8.500 m2’den 52.000 m2’ye 16 adet konut imarlı arsa ile 1.000 metrekareden 18.500 metrekareye 10 adet ticari imarlı ada; kent hayatını tamamlayan eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal tesis imarlı adalar yer alıyor. 

 
Yatırım yapana...