26 / 04 / 2024

TURYAP İngiltere emlak piyasası

TURYAP İngiltere emlak piyasası

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kıbrıs'ta emlak sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, koronavirüs salgını sürecinde Kıbrıs'tan konut almak isteyen birçok Avrupa vatandaşının olduğuna dikkat çekti ve İngiltere, Rusya, İskandinavya’dan insanların internet üzerinden kapora ödeyerek KKTC’den emlak aldıklarını dile getirdi. 

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Küresel emlak piyasasında 'pandemi' patlaması!

Korona virüs kısıtlamalarının etkisi azaltmasıyla emlak piyasasında keskin bir artış yaşandı. ABD’de emlak sahiplerinin gelirleri toplamda 1 trilyon dolara ulaşırken, İngiltere’de ise kötü ekonomik tablonun düzeleceği düşünülüyor.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Antalyalı emlakçılardan dikkat çeken ev ilanları!

Bir emlak şirketinin e-ticaret platformlarında "İngiltere prensi istedi vermedik maksat yabancıya gitmesin", "Duyanlar duymayanlara söylemesin başkası alır üzülür" gibi başlıklarla yayımladığı emlak ilanları görenleri gülümsetti...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

TURYAP İngiltere emlak piyasası Haberi

TURYAP İngiltere emlak piyasası

KKTC, ABD, Azerbaycan, Hollanda, İspanya, Romanya ve Yunanistan’da temsilcilikleri bulunan firma Birleşik Krallık genelinde yaptığı master franchise anlaşması ile İngiltere emlak sektörüne iddialı bir giriş yapıyor. 
 
Londra Wood Green bölgesinde açılacak olan yeni temsilciliğin yanı sıra Ekim 2018’den itibaren faaliyete başlayacak olan TURYAP Birleşik Krallık Master Franchise Temsilciliği,  Birleşik Krallık Bölgesinde Turyap Temsilciliklerinin açılması ve hızlı bir şekilde operasyona geçilmesi konusunda Türkiye’de bulunan firmanın merkezi ile koordineli çalışmalarda yapacak. 
 
Turyap Yurtdışı Franchise yetkilisi Eda Özcan yaşanan gelişmeler için; TURYAP Ailesi olarak Türk Bayrağını ve Turyap markasını yurtdışında başarı ile temsil etmenin gururunu taşıyoruz, bu gelişme ile artık İngiltere’de markamızın temsilcisi olmak isteyenlere daha hızlı ve konforluhizmet verebileceğiz. Önümüzdeki dönem için körfez ülkeleri de hedefimizde.Gayrimenkul yatırımı dünyanın her...