25 / 04 / 2024

Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar

Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar

15. kez düzenlenen MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Uluslararası Fuarı kapsamında gerçekleştirilen "Helal Turizm" konulu panelde Türkiye 'nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Türkiye, BRICS’e üye olmaya hazırlanıyor! BRICS nedir? BRICS üyesi ülkeler hangileridir?

BRICS Uluslararası Forumu Başkanı Purnima Anand; Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye’nin BRICS’e üye olmaya hazırlandığını öne sürdü. Güney Afrika’da düzenlenen zirvede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin BRICS’e üyelik konusunda istekli olduğunu ifade etmişti. Peki BRICS nedir? BRICS ü

Nureddin Nebati: İnşaatlar için sağlanan KDV desteğinin süresini uzattık!

Önceki gün gerçeklesen 24. Uluslararası İş Forumu'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, işyerleri tarafından belediyelere ödenen inşaat harcının kaldırıldığını açıkladı.

Nureddin Nebati: Zirai üretimde kullanılan gayrimenkuller emlak vergisinden muaf tutuldu! 

24. Uluslararası İş Forumu'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, işyeri olarak ve zirai üretimde kullanılan gayrimenkullerin emlak vergisinden muaf tutulduğunu açıkladı. 

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu gerçekleşti!

Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu'nda konuşan Güler Sabancı, iklim sorunları ile mücadelede konusunda önceliğin enerji sektörünün dönüşümü olduğunu ifade etti.

Araplar yatırımlarını 3. Havalimanı etrafına çevirdi!

Türk Arap İlişkileri Uzmanı, Uluslararası İş Forumu (IBM) Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arap sermayesinin 3'üncü Havalimanı etrafında kümeleneceğini söyledi.

Arap sermayesi 3. havalimanı etrafına yönelecek!

Türk Arap İlişkileri Uzmanı, Uluslararası İş Forumu (IBM) Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arap sermayesinin 3'üncü Havalimanı etrafında kümeleneceğini söyledi.

Mahmut Asmalı: Yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz!

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

MÜSİAD Uluslararası Ticaret Fuarı'na 102 ülkeden 7 bin işadamı katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği' nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği Uluslararası Ticaret Fuarı ve İş Forumu'na bu yıl 102 ülkeden 7 bin işadamı katılacak...

MÜSİAD Uluslararası Fuarı lansmanı 3 Haziran'da gerçekleşecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak gerçekleştirdiği MÜSİAD Uluslararası Fuarı lansmanı 3 Haziran'da yapılacak...

3. İstanbul Uluslararası Su Forumu 27-29 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Dünya çapında bilim insanları ile üst düzey yabancı devlet adamlarının katılacağı 3. İstanbul Uluslararası Su Forumu (İUSF) 27-29 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde toplanacak...

Uluslararası Finansal Forumu WOW Kongre Merkezi'nde başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ortak düzenleyicisi olduğu Uluslararası Finansal Sistemler Forumu ( International Forum on Financial Systems-IFFS ) İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde başladı...

Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar Haberi

Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar

 Panelistler Türkiye'nin kaynakları sayesinde dünyanın helal turizm lideri olabileceğini söyledi. 

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde "Helal Turizm" paneline Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, TÜRSAB Genel Müdür Vekili Murat Kalkan, Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin ve Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu katıldı. 


Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'de 1996 yılında ilk kez Antalya bölgesinde kurulan helal turizm otellerinin geliştiğini, helal turizmin toplumun talepleri doğrultusunda önemli bir sektör haline geldiğini söyledi. Türkiye'nin Ortadoğu'nun kayak merkezi olabileceğini, bunun için 48 şehirde 100 adet merkez belirlendiğini aktardı.

Rasyonel...