27 / 04 / 2024

Uluslararası Yatırımcılar

Uluslararası Yatırımcılar

Uluslararası Yatırımcılar, çantalarında milyarlarca Euro iş hacmi ve somut projelerle Türkiye’ye yatırım için geliyor. İstanbul Uluslararası İşbirliği Zirvesi 30 Mayıs’ta Ataköy Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Bakan Nebati'den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantıları nedeni ile ABD'de bulunan Bakanı Nureddin Nebati, New York'ta yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Çinli yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapacak!

İkinci Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi 26 Eylül’de gerçekleşecek. Toplantıda buluşacak Çinli ve Türk yatırımcılar işbirlikleri ile gündeme gelecek.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Ordu'ya yabancı yatırımcıların ilgisi artıyor!

TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımları bulunduklarını ifade ederek, “Arap yatırımcılar olarak Karadeniz’de yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Küresel yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, uluslararası finans çevrelerinden FETÖ'nün başarısız darbe girişimiyle ilgili çok fazla soru gelmediğini belirterek, ''Küresel yatırımcılar tarafından Türk piyasasına net para girişi var'' dedi.

Uluslararası Yatırımcılar Haberi

Uluslararası Yatırımcılar

AB ve BM’ye akredite olan Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW Türkiye) ve Avrupa Konseyi’ne akredite Avrupa İşadamları Kulübü (European Business Club Association-EBCA)’nün Başkanı Zbisgniew Roch ile birlikte düzenledikleri, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın Desteklediği İstanbul Uluslararası İşbirliği Zirvesi 30 Mayıs’ta  Ataköy Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.


Zirve’ye; TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kıbrıs Türk Toplumu Başmüzakerecisi Özdil Nami, Türk Hava Yolları Başkanı İlker Aycı, Kongo Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba, Elektrik Piyasası Düzenleme Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Kaynak, Başbakan Başmüşaviri Abdülkadir Özkan, Cumhurbaşkanı eski Özel Danışmanı Ali İhsan Arslan Arap-Türk İş Konseyi Başkanı, Mohamed Yousef gibi pek çok önemli isimler katılacak.


Avrupalı, Amerikalı, Ortadoğulu Körfez Şirketleri Başkan ve üst düzey yöneticileri; Türkiye’de başta enerji ve inşaat olmak üzere, Teknoloji, Ar-Ge, Eğitim, Sağlık, Turizm,...