25 / 04 / 2024

urhan holding Royal Plus Konutları

urhan holding Royal Plus Konutları

Ankara’da inşa edilen Royal Plus Konutları’nda yaza özel kampanya başlatıldı. Haziran ve Temmuz aylarında projeden 1+1 veya 2+1 daire alanlara kiracı ve kira garantisi veriliyor...

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Port Royal fiyatları 2018!

Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde toplamda 814 konut ve 37 adet ticari birim bulunuyor. İşte, Babacan Port Royal fiyatları 2018... 

Babacan Port Royal ve Babacan Premium'da 84 ay 0 faiz!

Babacan Holding, Yeşilköy Havalimanı karşısında yer alan ‘Babacan Port Royal’ ve Beylikdüzü E5 üzerinde inşa edilen ‘Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. 

urhan holding Royal Plus Konutları Haberi

urhan holding Royal Plus Konutları

Uran Holding’e bağlı Uransan tarafından Ankara’nın en hızlı değerlenen bölgelerinden Yenimahalle’de hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda yaza özel bir kampanya başlatıldı. Haziran ve Temmuz aylarında 1+1 ve 2+1 dairelere özel, teslimden sonra kiracı ve kira garantisi sunuluyor. Konutların teslimi itibariyle 12 ay süre için mal sahiplerine kiracı bulma garantisi veren Uransan, bu sürede boş duran konutların da kiralarını karşılıyor. Urankent’in; 1.Etap Konutları, Prestij Konutları, Elit Konutları ve Mirage Bahçe Konutları’ndan sonraki 5. Etap projesi olan Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4+1 / 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor.

Dairelerin yüzde 45'i satıldı

Müşterilerini daire sahibi yaparken kazandırmayı...