26 / 04 / 2024

Üsküdar yurt yapım ihalesi

Üsküdar yurt yapım ihalesi

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar yurt yapım ihalesi Haberi

Üsküdar yurt yapım ihalesi

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul ili Üsküdar İlçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi, Kaldırım Caddesinda bulunan,mülkiyeti Hamdullah Paşa Vakfına ait 185 pafta, 918 ada, 13 parsel’de kayıtlı, 2730,00 metrekare yüzölçümlü tarla vasıflı taşınmazın üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisinin 09/07/2018 tarih– 322/372 sayılı Kararında belirtilen şartlar çerçevesinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü 25 (Yirmibeş) yıl süreyle Bina (Özel Öğrenci Yurdu) inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıldı. 

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü'nden: 

I- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz, İhale Şartnamesinin Madde:2’de belirtilen şartlarla ve İşletme süresi sonrasında (24. yılın sonunda) yapıların bakımlı ve kullanılabilir şekilde hiçbir...