25 / 04 / 2024

van Şerefiye konutları kura sonuçları

van Şerefiye konutları kura sonuçları

Toplamda 425 adet konut satışa çıkarılığı projede sözleşme imzalama tarihi 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

Van'da kalıcı konutlar için çalışma başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Van'da hasar gören yapılarla ilgili, "Hak sahibi vatandaşlarımıza kalıcı konutlar için çalışma başlatmış durumdayız" dedi...

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

Van Merkez Şerefiye'de son teslim günü bugün!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 248 adet konutun hak sahipleri 28 Kasım - 21 Aralık 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklar.

TOKİ Van Şerefiye'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; TOKİ stoğunda bulunan 18 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

van Şerefiye konutları kura sonuçları Haberi

van Şerefiye konutları kura sonuçları

Daire sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre konut alıcıları sözleşmelerini imzalayacak ve sözleşme imzalama dönemi 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.


Sözleşmelerin Türkiye Halk Bankası A.Ş Van Merkez Şubesin'de imzalanacağı projedeki 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kurası çekildi.


TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

Standart 2+1'lerin kura çekilişi bugün saat 12:30’dan itibaren Alyans Düğün Salonunda yapılacak.



3+1 dairelerin kura sonuçları için tıklayın


2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları için