26 / 04 / 2024

varyap pendik tapu sorunu

varyap pendik tapu sorunu

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Pendik'te iki bölgeye daha tapu müjdesi!

Pendik Belediyesi, 2500 hak sahibinin bulunduğu Şeyhli-Kurtköy-Sanayi ve 1200 hak sahibinin bulunduğu Pendik Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların bilgilendirilmesi için ön askıya çıkardı.

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Pekşen tarafından kuruldu.

Pendik Esenyalı 10. Bölge'ye tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Pendik'teki tapu sorunu meclis gündeminde!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşanan tapu tahsis belgesi sorunları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik Esenyalı'ya tapu müjdesi!

Pendik Esenyalı 10. Bölge İmar Uygulama çalışması tamamlanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı.  Kemiklidere ve Çevresi Uygulama İmar  Planı kapsamındaki 23 hektarlık bölgede 400 malik bulunuyor.

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Pendik Fatih Mahallesi’nde tapu sevinci!

Pendik Fatih Mahallesi 8686 Ada 10 Parsel'deki 42 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi.

varyap pendik tapu sorunu Haberi

varyap pendik tapu sorunu

İstanbul Bostancı'daki Varyap Group önünde bir araya gelen konut mağdurları, yıllardır yaşadıkları mağduriyete ilişkin konuştu. Evrensel'de yer alan habere göre; uzun süredir tapularına kavuşmak için bekleyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

"10-15 YILLIK BİRİKİMLERİMİZİ VERDİK"

Okunan basın açıklamasında, "Pendik'de yapımına 2012 yılı sonunda başlanan Varlıbaş inşaat şirketine ait Varyap Plaza'dan kimimiz 2013, kimimiz 2014, kimimiz 2015'te ofis ya da dükkan aldık. Hepimizin tek amacı çocuklarımıza iyi bir yatırım bırakmaktı. Bu mülklere 10-15 yıllık birikimlerimizi verdik" ifadeleri kullanıldı.

"MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Açıklamada, satın alma işlemi sırasında tapuların ne zaman verileceğini sorduklarında kendilerine henüz imar ve iskanın alınmadığı, bu prosedürlerin tamamlanmasından sonra tapuların hemen verileceğinin söylendiği belirtildi. 

Açıklamada "VARYAP firması öncesinde Ataşehir'de Uphill Cort ve Meridian gibi çok daha büyük ölçekli projeleri yapıp hak sahiplerine sorunsuz...