25 / 04 / 2024

Vedat Özden kim

Vedat Özden kim

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Vedat Özden kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Hüseyin Sözlü: Yeni binalar kültürümüzden izler taşımalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada, "Yeni binalarımız Türk mimarının, Türk mimarisinin eserleri olduğunu hissettirecek şekilde, geleneksel mimarimizden, bizim kültürümüzden izler taşımalı" dedi

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Vedat Özden kim Haberi

Vedat Özden kim

Vedat Özden kimdir?

Vedat Özden 1970 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sak. Müh. Fak. İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Vedat Özden 1991'de sektöre adım attı. Özden, yatırımcı kamu kurumlarına hizmet veren firmalarda inşaat mühendisliği, şeflik ve müdürlük görevlerinde bulundu.

Vedat Özden, 28 yıllık meslek hayatı boyunca, çok sayıda altyapı ve üstyapı projelerinde; ihale, proje tasarımı, uygulama, bütçe planlama, hakediş, sözleşme, maliyet kontrolü, mevzuat takibi, mukavele yönetimi ve birimlerin koordinasyonu safhalarında aktif olarak yer aldı.

Özden, Haziran 2013-Kasım 2018 tarihleri arasında, bir vakıf üniversitesinin yapı işlerinde yönetici olarak görev yaptı.

Vedat Özden Eylül 2019 itibariyle Genel Müdür Müşaviri olarak KİPTAŞ’ta göreve başladı.

 Vedat Özden evli ve iki çocuk babasıdır.