19 / 04 / 2024

Vietnam banka

Vietnam banka

Vietnam'da banka kredileri Ağustos ayınnın sonunda 2012 yılının sonuna göre yüzde 6.45 artış gösterdi. Resmi hedef kredilerin bu yılın sonunda yüzde 12 artış göstermesi yönünde oluşuyor...

Al-Daar Gayrimenkul Körfez'den banka ile ortaklık yaptı!

Al-Daar Gayrimenkul, körfezden büyük bir banka ile ortaklık gerçekleştirdi. Al-Daar Kurucu Ortağı M.Halit Sönmez ile röportaj gerçekleştirdik...

TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyasında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016..

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı!

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı. Bu gelişme Rusya'nın Sovyetler Birliği dönemi ağını yeniden kurmaya çalıştığı fikrini akıllara getirdi.

1 dolara aldığı banka binasını sanat merkezine çevirdi!

Chicago‘da terk edilmiş bir banka binasının kaderi Theaster Gates adlı adam tarafından değiştirildi. Şehir planlamacısı/sanatçı bu koca binaya baktığında bir harabeden fazlasını gördü. 20.000 metrekarelik binayı City of Chicago’dan sadece 1 dolara adı...

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Selective Port'ta banka kredili ödemelerle! 60 ay 0.61 vadeyle!

Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan Selective Port'ta, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Banka faizleri konut sektörünü etkiliyor!

Emlakçılar konut alım satımındaki durgunluğun önümüzdeki aylarda da devam etmesinden korkuyorlar. Vatandaşların nakit para sıkıntısı yaşaması ve banka faizlerini yükselmesi, konut sektörün de yaşanan olumsuzlukların sebepleri arasında yer alıyor.

Kayacity'de banka kredili ödemelerle!

2+1 dairelerin tamamı satılan Kayacity projesinde banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 236 daire yer alıyor.

İş GYO Sirkeci banka binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Fatih İlçesi, Hobyar Mahallesi, 422 ada, 15 Pafta, 18 Parsel'de yer alan Sirkeci banka hizmet binasının değerleme raporunu yayınladı.

Hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni binalar inşa ediliyor. Bu kredi genellikle yıkılan evin inşası için kullanılıyor. Peki, hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Vietnam banka Haberi

Vietnam banka

Vietnam'da banka kredileri Ağustos ayınnın sonunda 2012 yılının sonuna göre yüzde 6.45 artış gösterdi. Resmi hedef kredilerin bu yılın sonunda yüzde 12 artış göstermesi yönünde oluşuyor.


Yerel para birimi dong cinsinden krediler Ocak-Ağustos döneminde yüzde 10.4 oranında artarken, yabancı para cinsinden krediler ise yüzde 11.55 oranında geriledi.

Ülkedeki bankaların toplam mevduatları anılan dönemde yüzde 10.49 oranında arttı.


Vietnam'ın toplam para arzı, diğer bir deyişle M2 yılın ilk 8 ayının sonunda yüzde 9.16 artış gösterdi.


Eko...