23 / 04 / 2024

yapex

yapex

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

YAPEX Yapı Fuarı, 21 Ekim'e kadar açık kalacak!

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX) açıldı

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aziz Fidan tarafından kuruldu.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

AYTO'dan Yapex 2016 çıkarması!

Aydın Ticaret Odası’na inşaat sektöründen kayıtlı üyeleri,bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’nı ziyaret etti.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Zeytinburnu Belediyesi, Antalya YAPEX Fuarı'na katıldı!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, Antalya YAPEX Fuarı’nda yapıldı.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

Misis projesi Antalya Yapex Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Misis’in gün yüzüne çıkarılmasıyla önemli bir tarihi ve kültürel mirası insanlığın hizmetine sunacaklarını, Kervansaray Restorasyonu ve Cami Rekonstrüksiyon çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Osmaniye Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Osmaniye Belediyesi Antalya'da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı. Belediye, ÇEKÜL tarafından davet edilerek stant açtı.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Edirne Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Edirne Belediyesi, 18-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da uluslararası boyutta bu yıl beşincisi düzenlenen Kırsal Yaşam Kırsal Yaşam konulu, YAPEX Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda yer aldı.

yapex Haberi

yapex


Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarda stant açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.


Yaklaşık 200 firmanın katıldığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, mimarlar, içmimarlar, makine mühendisleri, elektrik mühendisleri meslek odaları mesleki etkinler düzenledi.


Konferans, panel, yarışma, sergi ve özel sunumların yer aldığı fuarda ayrıca, tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimler ile Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeler stant açtı.

Muğla Büyükşehir...