28 / 03 / 2024

yaşam vadisi

yaşam vadisi

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Nurol Park projesi, su yalıtımında İnterfiks Yapı'yı tercih etti!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, sunduğu HYFİX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile dev projelerin tercihi olmaya devam ediyor. Nurol GYO'nun imzası ile yükselen Nurol Park projesinde temel altı su yalıtımı olarak kullanıldı.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

yaşam vadisi Haberi

yaşam vadisi

Akkuş Grup, Beylikdüzü’nde  yeni projesi Alya Penta ile ilçenin en işlek caddesi Adnan Kahveci’de halkın nefes alacağı, eğlenerek sosyalleşeceği devasa kent parkı Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne komşuluk ediyor.


Türkiye’nin köklü sanayicilerinden Akkuş Grup bünyesinde faaliyet gösteren Akkuş Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde az katlı binalarda estetik ve butik bir yaşam keyfi sunduğu projesi  Alya Penta da banka kredili satışları başlattı. Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla birlikte Alya Penta’da 48 aya varan vadelerde sıfır faizle konut sahibi olma imkanı tanındı. Projenin örnek dairesi yakın zamanda ziyarete açılıyor.


E-5 ve Avcılar sahil yoluna yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sunan Alya Penta sakinleri, Bakırköy-Büyükçekmece yeni metro hattıyla da kent merkezine daha hızlı erişim imkanına sahip oluyor. 3.565 m2 ‘lik alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı...