25 / 04 / 2024

yeni hastaneler

yeni hastaneler

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

İzmir Boğaziçililer yeni imar düzenlemesi istiyor!

İzmir'in Konak ilçesindeki, Tepecik hastaneler bölgesi ve Yenişehir Gıda Çarşısı yakınında bulunan 60 yıllık Boğaziçi mahallesinin sakinleri tek beklentilerinin yeni imar düzenlemesi olduğunu belirtiyor.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

Uşak Banaz’da Yeni Devlet Hastanesi inşaatı denetlendi!

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Acıbadem, Makedonya'da yeni hastaneler açacak!

Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Saikaya, Acıbadem Ankara olarak Ankara'da büyük potansiyeli olan sağlık turizmine vizyon kazandırmayı hedeflerken, grup Makedonya/Üsküp'teki yurtdışı hastanelerinin artacağını bildirdi.

95 bin yatak kapasiteli yeni hastaneler yolda!

Sağlık alanında en hızlı gelişen ülkenin Türkiye olduğunu belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "2018 yılına geldiğimizde Türkiye, 95 bin yatak kapasiteli, tıbbi teknolojilerle donatılmış hastanelere kavuşacak" dedi.

Medicana 11'inci hastaneyi Sivas'ta açtı!

Medicana Sağlık Grubu, hastane zincirine Sivas'ı da ekledi. Medicana Sağlık Grubu CEO'su Reha Özkaya, "Avrupa'da da yeni ofisler açmayı, yeni hastaneler yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Dünyagöz 2015'te 11 yeni hastane açacak!

Türkiye'nin önde gelen sağlık gruplarından Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye'nin sağlık alanında global oyuncusu olma yolunda hızla ilerliyor. 2015 yılında yurtdışı hastane yatırımlarına odaklanan Dünyagöz, 11 yeni hastane daha açmayı planlıyor.

Balıkesir'de bu yıl 4 yeni ilçe hastanesi açılacak!

Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, kente bu yıl 430 milyon liralık yatırım yapılacağını, Balıkesir'de bu yıl 4 yeni ilçe hastanesinin daha açılacağını söyledi

İstanbul yeni hastane projeleri!

İstanbul’da hastaneler hızla dönüşüyor. Eskileri yıkılarak yerine özel hastane konseptinde yenileri inşa ediliyor. Birçok yeni proje de yolda. İşte çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını da hareketlendirecek o İstanbul hastane projeleri…

yeni hastaneler Haberi

yeni hastaneler

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün (Konya Şehir Hastanesi) yapımı için temin edilen kredinin sözleşmesi imzalandı.Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, şehir hastaneleri projesinin çok zorlu bir yolculuk olduğunu, ancak buna rağmen projelerin güçlü bir sahipleneni olduğunu ifade etti. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu projelerin arkasında, tabiri caizse kapı gibi durdu" diyen Müezzinoğlu, şunları söyledi:


"Bu güçlü irade sayesinde bugün gerçekten dünyaya örnek olabilecek bir noktayı yakaladık. Önümüzde başarıların hızla gelebileceği bir döneme girildi. Zorlukları büyük oranda aştık. İlkini 4-5 ay sonra Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışıyla taçlandıracak ama zorluğun ikinci basamağı başlayacak. Bunların dünyaya örnek olacak şekilde yönetilebilmesi ve hakikaten hayal ettiğimiz hedeflere ulaşabileceğimiz bir yönetim anlayışıyla ülke ve bölge sağlığına farklı bir vizyonu kazandırabilmek. Kayseri Entegre Şehir Hastanesi de dahil olmak üzere...