23 / 04 / 2024

yeni inegöl belediyesi hizmet binası

yeni inegöl belediyesi hizmet binası

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Çatalca Çanakça yeni sağlık ocağına kavuştu!

Çatalca Belediyesi tarafından Çanakça Mahallesi'nde inşa edilen yeni sağlık ocağı tamamlandı. Çanakça ’da yapımı tamamlanan sağlık ocağı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası için çalışmalar başladı!

Bingöl Belediyesi, yeni belediye hizmet binası için çalışmalara başladı. İhale hazırlıkları başlayan binanın yapımına inşaatı 2018'de başlayacak.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Franke ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşındı!

Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

yeni inegöl belediyesi hizmet binası Haberi

yeni inegöl belediyesi hizmet binası

MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, İnegöl Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen yeni Belediye Binası ve Meydan çalışmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ŞEHRİMİZE YAPILACAK SON KÖTÜLÜK

İnegöl’ün yeni belediye binasından önce birçok sorunu bulunduğunu belirten MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, “Daha önce yaptığımız açıklamalara binaen; yıkılan Devlet Hastanesi yerine yapılacak olan Belediye binasına karşı olduğumuzu yineliyoruz. Meydanların kentlerin kimliğini yansıttığı gerçeğine katılıyor ancak altyapı, çöp, aydınlatma, trafik, otopark ve benzeri gibi sorunlar ortada dururken bir şehir kimliğinden nasıl bahsedebiliriz ki? Bu bağlamda kentsel dönüşümünü gerçekleştirememiş bir belediyenin sadece meydan yaparak kimlik arayışını nasıl izah edebiliriz? Büyükşehir yasasıyla İnegöl’ün elini kolunu bağlamakla kalmayıp son yeşil alanını da beton ile kapladıktan sonra şehrimize yapılacak kötülüğü merakla bekliyoruz.”

BU TELAŞ NEDEN?

“Şayet kimlik arayışı...