28 / 03 / 2024

yeni stad açılışı konya

yeni stad açılışı konya

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapılması planlanan 42 bin kişilik yeni stadın 190 gün içinde tamamlanacağını açıkladı. Akyürek, gecikmenin Konya Stadı ihalesini alan firmanın iflas etmesinden kaynaklandığını belirtti...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Little Caesars 20 yeni şube açmayı hedefliyor!

Little Caesars Pizza, yeni yılda yüzde 25 büyüme ve 20 yeni şube açılışı hedefliyor...

Little Caesars Tuzla’da yeni şube açtı!

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışlarıyla sürüyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşturan Little Caesars, enfes lezzetlerini İstanbullularla daha fazla noktada bir araya getiriyor.

yeni stad açılışı konya Haberi

yeni stad açılışı konya


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapılması planlanan 42 bin kişilik yeni stadın 190 gün içinde tamamlanacağını açıkladı. 


Akyürek, AK Parti'nin Kuruluşu'nun 12. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Kamu İhale Kurumu'ndan kaynaklanan sorunlardan dolayı, yapılacak olan 42 bin kişi kapasiteli yeni Konya Stadyumu'nda bazı problemlerin yaşandığını söyledi.


"Stadyumun hizmete açılmasını herkesten çok biz istiyoruz" diyen Akyürek, gecikmenin Konya Stadı ihalesini alan firmanın iflas etmesinden kaynaklandığını belirtti. 


Akyürek şunları kaydetti:


"Elimizde olmayan bazı nedenlerle inşaatta aksamalar yaşandı. Stadyumla ilgili şu anda ihale yapılıyor. İhale süreci en geç bu hafta içinde bitmiş olacak. Stadyum ihalesini 2011 yılında yapmıştık. İhaleyi alan firma 2012 yılının sonlarında iflas etti ve ihale feshedildi. Bugün yeni ihalesi yapıldı ve 190 günde stadyum bitmiş olacak."


Toplantıya, AK Parti...