26 / 04 / 2024

Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı

Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı Haberi

Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı

Gençleri ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak aynı zamanda sağlıklı ve zinde kalmalarını sağlamak için geleceğe dönük yatırımlar gerçekleştiren Başiskele Belediyen Başkanı Hüseyin Ayaz seçim beyannamesinde söz verdiği projelerinden birini daha hayata geçirdi. 17 Temmuz günü açılması planlanan ancak hain darbe girişimi nedeniyle açılışı ertelenen Yeniköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Parkı’nın resmi açılışı hafta sonu gerçekleşti.


Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkının açılışına Kocaeli Valisi HASAN Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal,Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Başiskele’nin mimarı Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında 17 Temmuz’da açılması planlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun hain darbe girişimi nedeniyle ertelendiğini belirterek tesisin yatırımcı desteği ile Ford Otosan Koç...