18 / 04 / 2024

yenitepe izmir alsancak projesi

yenitepe izmir alsancak projesi

Yenitepe İzmir Evleri projesi 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. İlbak güvencesine sahip projede konutlarla beraber ticari alanlara da yer veriliyor...

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Evora İzmir  Alsancak konum!

Evora İzmir  Alsancak konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor... 

Evora İzmir Alsancak!

Satış sürecinin hızla devam ettiği Evora İzmir Alsancak projesinde 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

yenitepe izmir alsancak projesi Haberi

yenitepe izmir alsancak projesi

Yenitepe İzmir projesi  İzmir Karabağlar Mevkii'de konum olarak, Yeni Fuar ve Havaalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Yenitepe İzmir Konutları Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından inşa ediliyor. Proje 55 bin metrekare arsa alanına sahip .


Yenitepe İzmir  Evleri İlbank güvencesine sahip. 20 blok olarak yükselen Yenitepe İzmir Evleri'nde ticari alanlara da yer veriliyor. 


Yenitepe İzmir Evleri'nde, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi imkanlar sunuluyor. Yenitepe İzmir teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi. 


Yenitepe İzmir Konutları fiyatları!


Yenitepe İzmir Evleri satılık konut fiyatları lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Alsancak Yenitepe İzmir projesinde toplam 1.533 daireye yer veriliyor.


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...