19 / 04 / 2024

yeşilyurt belediye hizmet binası son durum

yeşilyurt belediye hizmet binası son durum

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı soruşturması genişliyor!

İstanbul Kartal’da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu 21 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin, belediye çalışanları hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Kartal Yeşilyurt Apartmanı'na ilişkin yeni soruşturma!

Kartal'da 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin 3 sanığın yargılanması devam ediyor ve olayda kusuru bulunan belediye çalışanları hakkında da soruşturma yürütülüyor...

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

yeşilyurt belediye hizmet binası son durum Haberi

yeşilyurt belediye hizmet binası son durum

Malatya ve Yeşilyurt’un merkezi noktalarından Turgut Özal Mahallesi'nde Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası inşa ediliyor. Yeşilyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre; 40 dönümlük alanın 5 dönümün de inşaatı hızla yükselen Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında ki çalışmaları inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, iç ve dış mimarisinin yanı sıra hizmet alanları, sosyal donatıları, yeşil alanları, otoparkı ve aydınlatmalarıyla modern ve nezih bir eseri Yeşilyurt’a kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. 

Yeni Belediye Hizmet Binasının teknik alt yapısı, hizmet alanları ve sosyal donatılarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Benzersiz Şehirler’ diye işaret ettiği sağlıklı, güvenilir ve planlı kentler modeline katkı sunacak değerli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Çınar, seçim vaatleri arasında yer alan Yeni Belediye Hizmet Binasının yanı sıra aynı bölgede hizmete...