19 / 04 / 2024

Yeşilyurt Kültür Merkezi son durum

Yeşilyurt Kültür Merkezi son durum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kartepe'ye çok amaçlı kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi yapılacak. Belediye, kültür merkezinin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek..

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Osmangazi'ye yeni kültür merkezi!

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinde inşa edeceği Yeşilyurt Kültür Merkezi için ihale sürecini tamamladı.

Yeşilyurt Kültür Merkezi son durum Haberi

Yeşilyurt Kültür Merkezi son durum

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kültürel altyapısını güçlendirmek için kurduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, don olarak Karabağlar ilçesinde hayata geçirilen“Yeşilyurt Kültür Merkezi”nin hızla süren çalışmalarını yerinde denetleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tesisin iksa ve hafriyat çalışmalarının tamamlandığını söyledi. İzmir Yeşilyurt Kültür Merkezi’nin çatısına 75 kw gücünde fotovoltaik panel kurulacağını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, kurulacak paneller sayesinde kompleksin aydınlatma ihtiyacının tamamı karşılanacağını belirtti.

Fore kazık ve ankraj imalatları tamamlandı


İzmir Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarında 185 adet fore kazık imalatı yapımı ve 336 adet ankraj imalatları tamamlandı. Temel alt kotunun hafriyatının tamamlandığı kısımlarda ise grobeton imalatlarına da başlanıldı. Yalıtım ve koruma betonu işleri tamamlandıktan sonra radye...