28 / 03 / 2024

Yılmaz Erbek Apartmanı izmir

Yılmaz Erbek Apartmanı izmir

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

Depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'yla ilgili çarpıcı detay!

İzmir Bayraklı’da enkaz alanına giden CHP’li vekil Mahmut Tanal, Twitter’dan paylaştığı videoda, yan yatan ve alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı’yla ilgili çarpıcı bir detaydan bahsetti.

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında market hakkında suç duyurusu!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depreminde çöken binalar arasında yer alan Yılmaz Erbek Apartmanı'nın davasında son durum ne?

Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanığa tahliye kararı!

İzmir'de meydana gelen depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanık için tahliye kararı çıktı...

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında erteleme kararı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 11 kişiye mezar olan  Yılmaz Erbek Apartmanı davasında sanıklar  hakim karşısına çıktı. Mahkemede erteleme kararı alındı.

İzmir'de 11 kişiye mezar olmuştu! Detaylar ortaya çıktı!

İzmir'de büyük yıkıma yol açan deprem sonucunda çöken Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili hazırlanan iddianamede detaylar belli oldu...

Yılmaz Erbek Apartmanı'nı 'ihmal' yıkmış!

İzmir'de büyük yıkıma yol açan deprem sonucunda çöken Yılmaz Erbek Apartmanı hakkında hazırlanan iddianamede yer alan detaylar ortaya çıktı....

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

İzmir depreminde yıkılan bir binanın anatomisi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin Manavkuyu Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Erbek Apartmanı, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde en çok dikkat çeken binalardan biriydi. Yılmaz Erbek Apartmanı, bitişik olduğu binadan ayrılıp, eğrilmiş ve vinçlerle desteklenmişti. Yılmaz Erbek Apartmanı neden yan yattı?

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı ruhsat açıklaması!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş İzmir'deki depremde en fazla hasar gören binalardan olan Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili açıklama yaptı.

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı açıklaması!

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonucunda Bayraklı ilçesinde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı için; binanın zemin katındaki kolonların BİM mağazası için kesildiği iddia edilmişti. BİM, söz konusu iddialar için yazılı açıklamada bulundu. 

Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışmaları tekrar başladı!

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

Depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'yla ilgili çarpıcı detay!

İzmir Bayraklı’da enkaz alanına giden CHP’li vekil Mahmut Tanal, Twitter’dan paylaştığı videoda, yan yatan ve alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı’yla ilgili çarpıcı bir detaydan bahsetti.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Yılmaz Erbek Apartmanı izmir Haberi

Yılmaz Erbek Apartmanı izmir

İzmir'de yaşanan depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışması yeniden başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremde, Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarının yanında riskli yapıların yıkım çalışmaları da devam ediyor.

Zemin katında bir marketin bulunduğu ve ilk iki katı çöküp kısmen yan yatan binada dün gece ara verilen yıkım işlemlerine sabah yeniden başlandı.

Bölgeye gelen ekipler Yılmaz Erbek Apartmanı'nda geniş güvenlik önlemleri aldı.

İş makineleriyle binanın tehlike yaratan kısımlarını, yıkım makası ile "parçalama" tekniği kullanılarak yıkmayı sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, çevrede toz oluşmaması için bölgeye su takviyesi yapıyor. 30 Ekim tarihinde depremde Yılmaz Erbek Apartmanı’nın enkazından 4 kişi sağ kurtarılmıştı.
 

Kentsel dönüşümde eksiklerimizi en aza...