26 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu spor tesisi projesi

Zeki Toçoğlu spor tesisi projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Zeki Toçoğlu spor tesisi projesi Haberi

Zeki Toçoğlu spor tesisi projesi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesiste projenin hazır olduğunu açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hakem ve gözlemcilere sözünü verdiğimiz tesisin projesi hazır. Yeni spor yatırımı yaklaşık 350 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Kafeteryası, idari odaları ve toplantı salonu ile hakemlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek spor yatırmının kısa süre içerisinde ihalesine çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor. Kısa süre önce hakemlere tüm gereklilikleri barındıran bir tesis inşa edeceklerinin sözünü veren Başkan Toçoğlu, projenin hazır olduğunu ve ihale aşamasına geldiklerini spor camiasına ilan etti. Toçoğlu, “Hedefimiz hakem ve gözlemcilerimiz için en iyi proje. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Tesislerde Son Aşama

Başkan Toçoğlu, “Bildiğiniz üzere...