26 / 04 / 2024

Zephyros etapları

Zephyros etapları

Zephyros projesinin 6. etabı olan Aşiyan+ olarak isimlendirilen etabı satışa çıktı. İnşaat çalışmalarının Haziran ayında başlayacağı etapta yer alan dairelerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Altına dayalı kira sertifikasından vergi alınacak mı?

Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla, Türkiye genelinde etaplar halinde Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı 2 Ekim itibari ile yapılacak. Peki altına dayalı kira sertifikasından vergi alınacak mı? diyorsanız işte yanıtı...

Altına dayalı kira sertifikası uygulanan bankalar!

Hazine, 2 Ekim'den itibaren etaplar halinde Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı gerçekleştirecek. İşte altına dayalı kira sertifikası uygulanan bankalar...

Altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri başlıyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2 Ekim'den itibaren, belirlenen Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kirasertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.

3. İstanbul Başakşehir basın lansmanı 28 Eylül'de!

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı, Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de şimdi de rezidans etaplarını görücüye çıkarıyor.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Malatya Beydağı 3.-4. etap için 7 bin 500 konut inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden birisi olan Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 3. ve 4. etaplarında toplam 7 bin 500 adet konut inşa edilecek.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Gebze Bilişim Vadisi'nde birinci etabın yüzde 98'i tamam!

Bilişim Vadisi'nin birinci etap inşaatı bitirildiğinde 2 bin kişiye, tüm etapların inşaatı tamamlandığında ve faaliyete geçtiğinde ise yaklaşık 100 bin nitelikli insana, iş ve istihdam sağlayacak.Vadinin birinci etap inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Zephyros etapları Haberi

Zephyros etapları

DTRK İnşaat'ın hayata geçirdiği Zephyros projesinin 6. etabı da satışa çıktı. Gökçeada'da inşa edilen projenin 5. etabı 8 Kasım 2013'te satışa çıkmıştı. 


Zephyros projesinin Taşların Hikayesi (1. etap), Taşların Dansı (2.etap), Esintiler (3.etap) kısımlarında hem çalışmalar hem de satışlar tamamlandı. 


Aşiyan yani 4. etapta çalışmalar devam ederken, satışlar tamamlandı. 5. etap olan Dalgalar'da ise satış ve inşaat devam ediyor. 


6. etap Aşiyan+ olarak isimlendirildi. Bu kısımda yer alan konutların fiyatları 55 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Dairelerin 1+1'lerden başladığı Zephyros Aşiyan+ kısmında inşaat Haziran ayında başlayacak ve 2015 Temmuz'da tamamlanacak. 


Zephyros Aşiyan+ iletişim

Telefon : 0 286 214 27 79

Telefon : 0 546 272 86 74

Web adresi: www.adasenicagiriyor.com

Kübra...