16 / 04 / 2024

Halkbank kentsel dönüşüm projelerine destek verecek!

Halkbank kentsel dönüşüm projelerine destek verecek!

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, “Kentsel dönüşüm projelerinin önemli bir destekçisi olduk. Bu dönüşüm sürecinde de elimizi taşın altına koyarak sürecin en büyük destekçisi olacağız” dedi



SABAH Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Deprem ve Kentsel Dönüşüm oturumunda söz alan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, kurultayın ana sponsorlarından biri oldukları için mutlu olduklarını belirterek, "Kentsel dönüşüm, ulaşım yatırımları, turizm ve sürdürülebilirlik konuları, ülkemizin ekonomik gelişiminde kilit role sahip konular" dedi.


DAYANIKLI KONUTA TALEP

Binaların güvenliği ve dayanıklı konuta talep konusunda çok ciddi bir farkındalık oluştuğuna dikkat çeken Çödek şunları söyledi: "İnsanların yaşamlarını depremler değil, gerekli denetimlerden geçirilmemiş, deprem yönetmeliklerine uygun olmayan dayanıksız yapılar tehdit eder. Kentsel dönüşüm hem şehirlere getireceği ekonomik katkı hem de insanların yaşam standartlarını yükseltmesi itibarıyla, üzerinde titizlikle durulması gereken bir alan. Geçmişte yaşanan vahim hadiseleri bir daha yaşamamak adına, bu alanda bilinç yaratmaya çalışan etkinliklerin varlığı çok önemli."


15 YILDA 7 MİLYON KONUT

Kentsel dönüşüm projelerinde kullandırdığı kredilerle modern Türkiye'nin inşasına katkı yaptıklarını belirten Çödek şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm, ulaşım yatırımları, turizm ve sürdürülebilirlik konuları, ülkemizin ekonomik gelişiminde kilit role sahip alanlar. Yılda 500 bin konutla 15 yılda 7 milyon 500 bin konutu yenileyeceğiz. Halkbank olarak son yıllarda ülkemizde hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projelerinin önemli bir destekçisi olduk. Bu dönüşüm sürecinde de elimizi taşın altına koyarak kamu ve özel sektör ayrımı yapmadan sürecin en büyük destekçisi ve takipçisi olacağız. Konut alımı konusunda da müşterilerimizin desteklenmesi noktasında her zaman ilk geldikleri adres olmaktan gururluyuz. Müşterilerimize  TOKİ  Kampanyası, Konut Finansman kredilerimizle destek oluyor ve kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlıyoruz. Önümüzdeki süreçte de aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."



Sabah 


Geri Dön