20 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten hayat kurtaran uyarı! 'Elinizdekinden olmayın'

İslam Memiş'ten hayat kurtaran uyarı! 'Elinizdekinden olmayın'

"Altın bozdurmaya gideceklerin ons fiyatına bakması lazım" diyen altın ve para uzmanı İslam Memiş "Dolandırılmayın, tezgaha gelmeyin" dedi.



Altının ons fiyatı 1670 dolara çıkarken, gram altın 1.000 TL'den, çeyrek altın 1.607 TL'den ve cumhuriyet altını ,se 6.611 liran işlem görüyor. Dolar/TL kuru ise 18.60'a demir atmış durumda, Euro/TL de 18.64 seviyesinden işlem görüyor. Altın ve Para Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin yeni açıklamalar geldi. Memiş, altın yatırımcısına önemli uyarlarda bulundu.

Memiş şunları söyledi: "Gereğinin ve değerinin altında altın ve gümüş fiyatları var. Bu seviyeler alım fırsatı sunuyor. Elinizdeki altın ve gümüşleri kaptırmayın, satmayın.

Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın. Varlıklarınızı bozdurmayın. Beklemeye devam ediyoruz. Cuma günü yaşanan düşüşlerin hiç bir mantığı yoktu. 

İslam Memiş ten hayat kurtaran uyarı! Elinizdekinden olmayın

Ekim ayının son haftası olduğu için ben Ekim ve Kasım aylarında beklentim büyük olduğu için emtia tarafındaki trendim pozitif yönde devam ediyor.

Gram altın TL tarafından 1038 -1060 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğim. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön