25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.



Teslim heyecanının başladığı daha şimdiden KİPTAŞ Meydan Evler projesinde 23 konut 2 oda 1 salon açık mutfak, 94 metrekare alana sahip 73 konut 2 oda 1 salon kapalı mutfak olarak dizayn edildi. Projede yer alan 53 adet 3 oda 1 salon konut ise 105 metrekare alana sahip.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler in teslim tarihi resmen belli oldu!

Dar gelirli İstanbulluların konut sahibi olacağı KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de konut fiyatları 264 bin TL'den başlıyordu. KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde otopark alanları, dükkanlar, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyordu.

İstanbullulardan yoğun talep gören Tuzla Meydan Evler projesinden yüzde 20 peşinatla 24 ay vade farksız, yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 ara ödeme ile 23 ay vade farksız şekilde daire sahibi olunabiliyordu. Proje için ödenmesi gereken aylık taksit bedelleri de 2 bin 800 TL'den başlıyordu.

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!


Geri Dön