19 / 04 / 2024

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

Kripto paralardaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? İşte detaylar...



SOĞUK CÜZDANLARDAN ÇIKIŞ YAŞANIYOR

Uzun zamandır kullanılmayan hesaplardan çıkış yapılması ve satılması sebebiyle de gerilemeler hızlanıyor. Son dönemlerde soğuk cüzdanlardan balinalar büyük miktarlarda Bitcoin çıkışı yaptı.

ABD EKONOMİSİ RESESYONA GİRECEK

John Hopkins Üniversitesi ekonomi profesörleri arasında yer alan Steve Hanke, yükselen enflasyon sebebiyle ABD ekonomisinin yakında resesyona gireceğini dile getirdi. Yaptığı açıklamada ABD ekonomisi için resesyon ihtimalinin yüzde 65 oranında olduğuna değinen Steve Hanke, mevcut durumdan Fed'in sorumlu olduğunu, tüm dünyayı etkisi altına alan  koronavirüs pandemisi sürecinde halka dağıtılan bedava paraların önlemlerinin hatalı yönetildiğini kaydetti.

SAYLOR: SATMAYIN BEKLEYİN

Microstrategy CEO’su Michael Saylor’un kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ve enflasyonun henüz zirveye ulaşmadığını bundan dolayı yatırımcılara hodl etmeye devam etmelerini tavsiye etti. Hodl etmek kripto para piyasalarında eldeki varlıkların satılmadan beklenmesi anlamı taşıyor.

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

FONLAMA ŞİRKETİ TRANSFER VE PARA ÇEKİŞLERİNİ DURDURDU MU?

Kripto para fonlama şirketi Celcius Network, sert düşüş hareketleri sebebiyle ortaya çıkan olağanüstü piyasa şartları nedeniyle hesaplar arası transferler ve para çekimlerini durdurma kararı aldı. En çok tercih edilen kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin'de Aralık 2020 tarihinden bu yana görülen en düşük seviyeyle bu karar alınmış oldu.

TEMEL-TEKNİK ANALİZ, UZMAN GÖRÜŞLERİNE İTİBAR EDİLMEMESİ GEREKİYOR

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında herhangi bir marj aralığı yok. Gerçekleştirilen analizler de herhangi bir olağanüstü açıklama anında hiçbir biçimde işlemiyor. Kripto para yatırımlarında dikkatli olunmalı, etki altında kalınarak işlem yapılmamalı.

BITCOIN YIKILDI

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin uzun zamandır güçsüz seyrine devam ederken bugün 24 bin dolar seviyelerini test etti. Tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan yüzde 64 geride işlem gören Bitcoin açıklanan resmi rakamlara göre, şu aralar yüzde 6 oranında düşüşle 25 bin 859 dolardan alıcı buluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön