26 / 04 / 2024

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



BİTCOİN 24 BİN 500 DOLAR DÜZEYİNİ GÖRDÜ

Yaşanan söz konusu durum ayı piyasasındaki Bitcoin ve kripto paralara adeta kabus dolu günler yaşattı. En büyük hacimli birim kripto para birimi Bitcoin, tarihi zirve seviyesine göre yüzde 64 eridi ve destekleri tek tek aşağı yönlü kırarak, 24 bin 500 (BTC7BUSD) dolara kadar indi.

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

ETHEREUM DA EN ÇOK DEĞER KAYBEDENLER ARASINA GİRDİ

Konu ile ilgil olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda dalgalı seyir devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin dışında  sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçramasıyla son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasalardaki kayıplar devam ederken, son 7 haftada Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 kadar geriledi.

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön