23 / 04 / 2024

Mustafa Değirmenci: Her mahallenin kent evi olacak!

Mustafa Değirmenci: Her mahallenin kent evi olacak!

Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binası, anlayışıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi, Ispartakule, Ek Hizmet Binasını hizmete açtı. İstanbul Avcılar Ispartakule, Belediye Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı...



Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binası, anlayışıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi, Ispartakule, Ek Hizmet Binasını hizmete açtı. İstanbul Avcılar Ispartakule, Belediye Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. 


Açılışta konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci hizmeti merkezden değil en yakınından vermeyi amaçladıklarını belirterek "Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binalarıyla hizmeti vatandaşın ayağına getirmeyi hedefliyoruz. Bi-zim para kazanmak gibi bir derdimiz yok, bizim derdimiz, görevimiz ve belediyecilik anlayışımız vatandaşımıza en iyi hizmeti nasıl götürebiliriz derdi ve olgusudur" dedi. 


Ispartaku'leye kanal açılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ortak yürütülen projeyle kapsamında Ispartaku'leye kanal açarak deniz otobüslerini getirmek istediklerini belirten Başkan Değirmenci şunları söyledi. "Ispartakule'ye kanal açarak deniz otobüslerini buraya, kadar gelmesini hedefliyoruz. Ispartakule 17 parselden oluşan çok geniş bir alan. Buraya büyük bir golf sahası, okullar açmak istiyoruz. Avcılarımızla ilgili somut 26 projemiz var. Bunların bazıları başladık. Hedefimiz 2015 kadar hepsini tamamlamak" Avcılar Ispartakule, Belediye Ek Hizmet Binası açılışında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci hizmeti merkezden değil en yalarımdan vermeyi amaçladıklarım söyledi. 


Bizim Anadolu 


Geri Dön