25 / 04 / 2024

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, bu ayın başlarında dalgalı seyretti. Değer kaybı yaşayan Bitcoin'in ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü yatırımcıları paniğe sürükledi. AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.



AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli’yi ziyaret etti. Numan Kurtulmuş, gençlerle görüşme gerçekleşitirdi. Etkinliğe gelen gençlerden birinin kripto paralarla ilgili görüşüne ilişkin soru yönelttiği Kurtulmuş, şu açıklamalarda bulundu:

Numan Kurtulmuş tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

- Bitcoin yeni bir para birimi denemesidir. Tamamen sanaldır ama şu anda bir karşılığı var. Dünyada yeni bir küresel finansal mimari arayışının bir sonucudur. Biz 30 yıldır bunları söylüyoruz. Dünyada yeni bir küresel finansal mimariye ihtiyaç var.

- Açıkçası Bitcoin çok hızlı gelişiyor. Bununla birlikte spekülatif bir alan haline de dönüyor. Yasal çalışmalar yapılıyor herhalde önümüzdeki dönemde parlamentoya da gelecektir.

- Henüz ‘Bitcoin alternatif bir para birimidir’ demek için çok çok erken olduğunu düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım, insanların yeni bir denemede kötü tecrübeler edinmemeleri için tedbirlerin alınması gerekiyor.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!

İran Türkiye'ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön