20 / 04 / 2024

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.



PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları

PS Plus kataloğuna ilave edilecek üç yeni oyun, başlıca aksiyon/macera severlere hitap ediyor. Şubat ayında çıkış yapan Meet Your Maker, kısa anda popüler oldu. Oyuncuların labirentler oluşturmalarına ve işgal etmeye başlayan öteki oyunculara karşı defansı ele alıyor.

Nisan ayının bir diğer dikkat çeken yapımı ise Sackboy: A Big Adventure oldu. LittleBigPlanet serisinin maskotu olan Sackboy’un maceraları mercek altına alınıyor. Sackboy: A Big Adventure’ı tek başınıza veya arkadaşınızla beraber (co-op) oynayabilirsiniz.

Son olarak, Tails of Iron, Souls benzeri unsurlara sahip bir 2D aksiyon-RPG oyunudur. Oyuncular, kurbağaları kovmaya ve “toprağın yeni efendisi” olmaya çalışan Rat Throne’un rolünü üstlenecek. Eylül 2021’de piyasaya çıkan oyun, PS5 ve PS4 sahipleri aracılığı ile oynanabilir.

Oyun canavarlarına PS Plus tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

Meet Your Maker | PS4, PS5
Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5
Tails of Iron | PS4, PS5

Essential, Extra ve Deluxe vesilesi ile oynanabilecek bu oyunların 4 Nisan’da erişime açılacağını söyleyelim. Fakat bunlara ilave olarak; Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ve 
Code Vein’in 3 Nisan Pazartesi günü kütüphanede olmayacağını söylemek gerekiyor.

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste

Bu ödemeyi sakın kaçırmayın! Şartlar açıklandı..hane başı tam 2500 TL ödenecek

 Sigorta girişiniz 2000-2002-2008 ise bu haber sizin için! Erken emekli olma hakkını kaçırmayın


Geri Dön