25 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarıyla ilgili şaşırtan tahmin! Akaryakıta dev indirimler peş peşe gelebilir

Petrol fiyatlarıyla ilgili şaşırtan tahmin! Akaryakıta dev indirimler peş peşe gelebilir

Son dakika gelişmesi... Brent petrolün son haftalarda düşüş seyri sürüyor. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Citigroup, ham petrolün varil fiyatının 2022'nin sonunda 65 dolara, 2023'ün sonundaysa 45 dolara gerileyebileceğini belirtti.



70 DOLARIN ALTINA DÜŞEBİLİR
Analistler, eğer somut bir durgunluk ortaya çıkarsa, petrol fiyatlarının varil başı 70 dolar altına düşebileceğini ifade etti.

CNBC'de yer alan habere göre banka ayrıca, önümüzdeki üç ay boyunca mısır, soya fasulyesi ve buğday için fiyat hedeflerini de azalttı.

Traderlar önümüzdeki 6-9 ay içinde hayvan yemi ve mahsul bazlı biyoyakıt talebinde önemli bir bozulma bekliyor. Kısa vadede arz belirsizliği sürüyor.

https://emlakkulisi.com.tr/islam-memis-yatirimcilari-son-kez-uyardi-gram-altinda-bu-firsat-bir-daha-gelmez/712655


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön