25 / 04 / 2024

Ülkede enerji krizi çıktı: "Fiyatları dondurun!"

Ülkede enerji krizi çıktı:

İngiltere'de ana muhalefette yer alan İşçi Partisi, enerji fiyatlarının dondurulması çağrısı yaptı. İşçi Partisi, petrol ve doğalgaz şirketlerine uygulanan geçici verginin de devam etmesini gerektiğini söyledi.



Enerji fiyatlarındaki artış, dar gelirli ailelerin gelirlerinin önemli bir kısmını enerji harcamalarına ayırmalarına sebep oluyor. Bu durumda "enerji yoksulluğu" olarak adlandırılıyor.

Hükümet, yıl içinde ailelere 37 milyar sterlin tutarında yardım yapılacağını belirtmişti. Tüm hanelere 400 sterlin enerji faturası yardımında bulunacak olan hükümet, ek olarak dar gelirli ailelere ayrıca 650 sterlin daha ödeyeceğini de açıklamıştı. Ancak yetkililer, Muhafazakar Parti liderliğinden istifa eden Boris Johnson'ın yerine yeni başbakan göreve başlayıncaya kadar ek yardımların ödenemeyeceğini söyledi.

2022 FAST işlem limiti değişti! Peki yeni FAST limiti ne kadar oldu? Kaç TL'ye yükseldi?

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

Yagıtay'dan tüm çalışan emeklileri ilgilendiren flaş 'kıdem tazminatı' kararı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön