19 / 04 / 2024

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar geçerli!

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar geçerli!

Türkiye’nin sevilen bankası Vakıfbank, yeni kampanyasını duyurdu. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan Vakıfbank’ın bu kampanyasıyla 60 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte detaylar…



Türkiye’nin sevilen bankası Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasına göre, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında restoran ve kafe sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız harcamalarınıza Worldpuan hediye edilecek.

 Vakıfbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar geçerli!

İŞTE KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

VakıfBank’tan yapılan açıklamaya göre, Worldcard ile 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında restoran ve kafe sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 300 TL ve üzeri harcamanızdan sonra, her 300 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplam 60 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Bankadan açıklana kampanya şartları müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri harcamaların sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Kasım 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Kasım 2022'dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Kasım 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Express Card sahibi olanlar kampanyadan faydalanabilmek için 4.99 TL katılım bedeli öder.

BİM 18 Ekim aktüel kataloğu yayımlandı! Piliç baget 24,50 TL oldu! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hububat ihracatı yılın ilk dokuz ayında 25,6 artış gösterdi!

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Siemens buzdolabı alana kahve makinesi indirimi! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

LG televizyon alana 8 bin TL Opet yakıt puan hediyesi! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön