19 / 04 / 2024

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.



CİDDİ BİR TALEP VAR

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerden ciddi bir taleple karşı karşıya olduklarını aktaran Bozdoğan, özellikle Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre, Belçika ve Avusturya gibi ülkelerde yaşayan gurbetçilerin öne çıktığını bildirdi. Bozdoğan, gurbetçilerin 1+1'den 4+1'e kadar tüm rezidans ve ofis tiplerinden aldığını belirterek, markalı konut projelerinin daha çok tercih edildiğini aktardı.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye deki konutlara akın ediyor!

BÜYÜKŞEHİRLERDEN ALIYORLAR 

Büyük kentlerin gurbetçilerin yoğun ilgisi altında olduğunu ifade eden Bozdoğan, “Özellikle erişilebilir fiyatlarıyla Ankara'nın şehir merkezi gurbetçilerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Metafor Ankara projemize gurbetçilerin ilgisi çok yüksek, başkentin merkezinde yer almak, donanım ve konfor özellikleriyle birlikte kazandıran bir yatırım matematiği sunmamız gurbetçilerin ilgisini arttırıyor." ifadelerini kullandı. Bozdoğan, yükselen döviz kurunun yanı sıra avantajlı kampanyaların da satışta etkisi olduğunu bildirdi.

Yabancıya konut satışında yeni rekor geliyor!

 


Geri Dön