26 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Altın fiyatları Ukrayna'yla ilgili endişelerin neden olduğu güvenli liman talebinden sonra hafta içinde artış kaydetse de Fed'in dün Mart'tan itibaren faiz artırımlarının başlayacağı sinyali vermesiyle beraber sert değer kaybetti.



GOLDMAN SACHS’DAN ALTIN TAHMİNİ

ABD Merkezli yatırım bankası Goldman Sachs da altın için tahminlerini güncelledi ve 12 aylık görünümünü ons başına 2 bin dolardan 2 bin 150 dolara çıkardı. Bu tahminde Powell’ın ABD’de büyümenin yavaşlaması, Çin hariç gelişmekte olan piyasalarda toparlanma ve daha hızlı enflasyon yönündeki öngörüleri etkili oldu.

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Bankanın başkan yardımcısı Mikhail Sprogis’in de aralarında yer aldığı analistler dün yayınladıkları notta, “Daha yavaş büyüme ve daha yüksek enflasyon kombinasyonu, bir enflasyon koruması olduğunu düşündüğümüz altın için yatırım talebi yaratmalı” ifadelerini kullandı.

Dolar ve euroda son durum ne?

Emeklinin hesabına maaştan ayrı 2.750 lira ödeme yapılacak!

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!

Emekli maaşlarında büyük gelişme! Maaşlara 750 TL eklendi! İşte yatacağı tarih!

Gram altın 1.450 lira olacak iddiası! Yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön