19 / 04 / 2024

Bitcoin'de bu seviye dip olarak işaretlendi!

Bitcoin'de bu seviye dip olarak işaretlendi!

Bitcoin'in (BTC) düşüş eğilimi, kripto para şirketlerinin iflas vakaları sonucu devam ediyor.



Bitcoin ters takla attı! Kıyamet senaryosu gerçek oluyor!“Bitcoin'de Her Dört Yılda Bir Döngü Yaşanıyor”

Bernardi, düşüncelerini şu şekilde açıkladı:

“Bitcoin, aşağı yukarı her dört yılda bir gerçekleşen ve madenciler için ödülleri azaltan yarılanmaya (halving) dayanan döngüde son derece tekrarlayıcıdır. Yani temelde bununla ilgili birçok niceliksel veriyi analiz ettik ve bu hareketlerde büyük bir model keşfettik.”

Bernardi, yaklaşımının yalnızca “teknik” olmadığını, aynı zamanda gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için “davranışsal” bileşenlere de dayandığını söyledi:

“Bitcoin gerçek değerinde bir fiyat bulmakta zorlanıyor, çünkü çoğu insan için bu fiyat duygularla ilgili. Eğer korkarlarsa satarlar. Eğer BTC ile ilgileniyorlarsa ve Bitcoin’in büyüyebileceğini düşünüyorlarsa, satın almaya başlıyorlar.”

Bitcoin için sırada bu var! Çöküşü bilen analist uyardı! Dikkatli olun!Bununla beraber, BTC fiyatının arkasında fark edilebilir modeller ve itici güçler olduğunu bildirerek, “CoinTelegraph’ta yayınladığımız araştırmamızda, Bitcoin fiyatlandırmasının uzun vadede talep tarafından yönlendirildiğini keşfettik. Bu düşüş döneminde bile kullanıcı benimsemesi artıyor… bu da uzun vadede BTC’nin büyük oynaklığına rağmen büyümeye devam edeceği anlamına geliyor.” dedi.

BTC her dört yılda bir, madencilerin kazandığı blok ödülünün yarıya indirildiği bir ‘yarılanma’ yaşıyor. Bir sonraki yarılanma 2024 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.

Bitcoin`de kıyamet senaryosu yazıldı! Dikkat edin!

KRİPTO PARALARDA SON DURUM!

 İsim  
1 Bitcoin Fiyatı (USD) : 16.573,8
2 Ethereum Fiyatı (USD) : 1.201,15
3 Tether Fiyatı (USD) : 0,9991
4 BNB Fiyatı (USD) : 300,19
5 USD Coin Fiyatı (USD) : 1,0008
6 Binance USD Fiyatı (USD) : 1,0008
7 XRP Fiyatı (USD) : 0,39951
8 Cardano Fiyatı (USD) : 0,3150
9 Dogecoin Fiyatı (USD) : 0,081248
10 Polygon Fiyatı (USD) : 0,849
Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!
Bitcoin'de son durum ne?
Bitcoin'de yeni tehlike! İflas ihtimali dengeleri bozdu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön