16 / 04 / 2024

Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar bugünkü döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 23 Şubat 2022 dolar ve euro fiyatları...



Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar/TL güne 13,82 lira seviyelerinde başladı. Dolar/TL bugün şu dakikalarda alış fiyatı 13,81  lira, satış fiyatı ise 13,82 lira seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı, 15,64 lira, satış fiyatı ise 15,68 lira.

 Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Geçen hafta Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında döviz kurlarında kayda değer değişklik yaşanmadı. Dolar kuru geçen haftayı yükselişle kapatırken dün güne yukarı yönlü başladı. Dolar/TL bugün ons altının zirveye tırmanması ile hareketlenirlen şu dakikalarda 13,82  liradan satışa sunuluyor. Dolar kuru bugün, 0,26 artışla 14 lira seviyesine yaklaştı.

 Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Dolar/TL bir sene içerisinde rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam etti.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Gümüş hız kesmiyor! Yatırımcılar kazanacak!

Ukrayna’da artan gerilim altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Altın bu senenin zirvesinde! Altın fiyatları ne kadar?

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Altının parlayacağı zaman geliyor mu? Bugün altın fiyatları kaç lira?

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Demirin tonu 12 bin 300 TL civarında!

Altında büyük hamle! Rekor mu geliyor?

Altını ve doları olanlara düşük faizli konut kredisi önerisi!

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön