26 / 04 / 2024

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

Doların değer kazanma eğilimleri yoğunlaşıyor ve uzmanlar doların Euro karşısında güçlenmesine de dikkat çekiyor. Ancak, ucuzlayanın Euro değil, doların oldukça hızlı bir şekilde pahalılaştığını belirtmekte fayda var. Peki Dolar, Euro ne kadar oldu, yükselişte mi düşüşte mi?



DOLAR VE EURO BUGÜN KAÇ LİRADAN İŞLEM GÖRÜYOR?

Dolar fiyatlarında haftanın ikinci işlem gününe 15.08’in üzerinde başladığı açıklandı.

Haftanın ilk gününde para piyasaları ABD Merkez Bankası’nın (Fed) geçtiğimiz hafta politika faizini 50 baz puan artırması bekleniyor. Fed’in 22 yıl sonra en sert faiz artışını gerçekleştirmesi sonrası geçtiğimiz gün ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 3.203 seviyesini aşarak 3.5 yılın zirvesine ulaşmıştı.

ABD’nin dolar bazında 10 yıllık tahvil faizi 3.5 yılın zirvesine çıktıktan sonra yönünü aşağı çevirdi. Tahvil faizi bugün yüzde 2.963’ten işlem görmektedir. Geçtiğimiz gün 104.187 ile 20 yılın zirvesine ulaşan dolar endeksi bugün düşüş kaydederek 103.728 seviyesinde olduğu açıklandı.  

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

DOLAR, EURO YÜKSELİŞTE Mİ, DÜŞÜŞTE Mİ?

Dolar fiyatları haftanın ikinci işlem gününe 15.08’in üzerinde güne başladı. Kur şu dakikalarda yükseliş kaydederek 15.24'ten işlem görmeye devam ediyor. Dolar’ın gün içerisinde en düşük 15.07, en yüksek ise 15.26 seviyeleri görmesi bekleniyor. Aynı zamanda Euro ise aynı dakikalarda 16.10 lira ile primli seyretmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön