24 / 04 / 2024

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Eşref Hamamcıoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak geliştirme konusundaki ekiplerini güçlendirdiklerini dile getirerek şöyle konuştu: 

"Mevcut yönetimin atamış olduğu isimlerden bizimle devam edecekler var. Yönetimimizde bu işle ilgili çalışacak arkadaşlarımız olduğu gibi dışardan da çalışma gruplarımız var. Eski başkanların yaptığı her şeyden faydalanacağız. Mali bağımsızlık için gayrimenkul projelerini ayağa kaldırmak şart. Seçildikten sonra ilk yapacağımız iş Florya konusunu gündeme almak. Florya'ya bağlı olarak Kemerburgaz. Riva'yı oyunun içine sokmak lazım ama Galatasaray'ın kurtuluşu Florya-Kemerburgaz ikilisinde. Mecidiyeköy'deki otel maalesef atıl durumda. Burak Elmas ve yönetimi de çok uğraştı. Hayırlı bir kısmet bulursak, genel kurulun da onayını alarak Mecidiyeköy'deki binayı elden çıkarmak projeler arasında olabilir. Kemerburgaz'a geçici de olsa antrenman sahalarını kurmak lazım çünkü Florya'da çok sıkıştık."

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!


Geri Dön