19 / 04 / 2024

adana sinanpaşa dönüşüm projeleri

adana sinanpaşa dönüşüm projeleri

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Sinanpaşa Mahallesi'nde 11 yıldır sonuçlandırılmayan kentsel dönüşüm konusunu konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana’ya ‘kentsel dönüşüm’ müjdesi!

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında oluşan selde 12 bina ağır hasar aldı. Afetzedelere ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

adana sinanpaşa dönüşüm projeleri Haberi

adana sinanpaşa dönüşüm projeleri

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, mahallelerinde 11 yıldır sonuçlandırılmayan kentsel dönüşüm konusunu konuşmak ve sorunlarını dinlemek için Sinanpaşa mahallesi sakinleriyle görüştü. Kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur olduklarını dile getiren ve yıllardır kentsel dönüşüm beklentisi içinde evlerine çivi bile çakamayan mahallilerin sıkıntısı çok büyük.


MAHALLELİ KENDİSİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR

On yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşümün hala sonuçlandırılmamış olması mahalle sakinleri için hayatı çekilemez hale getirmiş. Kentsel dönüşüm gerekçesi mahallede bakımsız, terkedilmiş bir görüntü yaratmış, yollar bu gerekçeyle yapılmıyor, boşalan evler ve işyerleri var. İnsanlar önemli güvenlik sorunlarının olduğunu dile getiriyor. Yıllardır bilgi verilmeden beklenti içine sokulmuş olmalarından şikâyetçiler, sorunlarına bir an önce çözüm bekliyor. “Yapamayacaklarsa bıraksınlar biz kendi çözümlerimizi kendimiz bulalım” diyenler var.


“11 YILDIR...