29 / 03 / 2024

Ahmet Aras kaçak yapı mı dikti

Ahmet Aras kaçak yapı mı dikti

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ahmet Aras, Yahşi'deki araziye kaçak yapı dikti iddiası!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

Ahmet Aras: Bodrum'da kaçak yapılarla mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, imara aykırı olduğu tespit edilen ve yıkım kararı alınan binalarda yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, kaçak yapılan 4 bin metrekarelik bir okulu da yıktı...

Bodrum’da kaçak yapıya geçit yok!

Bodrum’da kuralsız ve kontolsüz olarak inşa edilen kaçak yapılarla mücadele devam ediyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiğinden beri 250 kaçak için yıkım emri verdiğini belirtti.

Bodrum'da kaçak yapılara geçit yok!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara uygun olmayan kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. İlçede yaklaşık 5 bin kaçak yapı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bunlarla olan mücadelemiz sürecek. Bodrum’un metropol, kozmopolit bir kent olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Valide Han'a kaçak yapı kurup işlettiler!

Mahmutpaşa’da bulunan Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıda boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak "Kaçak bir iş yapmıyoruz" diye konuştu. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti...

Ahmet Aras kaçak yapı mı dikti Haberi

Ahmet Aras kaçak yapı mı dikti

2019 yılında CHP'den Bodrum Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, 2013 yılında kiraladığı yaklaşık bir dönümlük arazideki binada ortağıyla işletme kurarak büyük bir yerel yönetim skandalına imza attı. Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre her fırsatta kendisini kaçak yapılaşmayla savaşan başkan olarak lanse eden Başkan, belediyeden kiraladığı binayı yalan beyanda bulunarak Hukuksuz yapı kayıt belgesi ile kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü.


ÖNCE KİRALADI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye başkanı olmadan yarbaylık rütbesiyle askeriyedeki görevinden 2013'te emekli oldu. Aras daha sonra memleketi Bodrum'a yerleşti ve ticarete de başladı. Bodrum Yahşi Mahallesi'nde dönemin Ortakent Belediyesi tarafından Yahşi Yelken Kulübü olarak inşa edilen yeri, 2014 yerel seçimlerinden sonra tek belediyeye dönüşen Bodrum Belediyesi'nden encümen kararıyla kiraladı.

İmar planında yeşil alan...