29 / 03 / 2024

Ahmet Davutoğlu İstanbul Finans Merkezi

Ahmet Davutoğlu İstanbul Finans Merkezi

İstanbul'u dünyanın en önemli ekonomi ve finans merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başbakan Davutoğlu: Bu nedenle çok dinamik ve iddialı planlarımız var. Dünyanın en büyük havalimanını inşa ediyoruz..

Ahmet Davutoğlu: İstanbul Finans Merkezi, dönüşüm programında!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin Öncelikli Dönüşüm Programları'nı açıkladı. Davutoğlu, İstanbul Finans Merkezi'ne dönüşüm programında yer verildiğin açıklarken, "Gayrimenkul rantlarından kamunun pay almasına yönelik çalışma yapacağız" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu’ndan Cumhurbaşkanı'na Şehir Üniversitesi yanıtı!

Yeni parti kuracak olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden "İstanbul Şehir Üniversitesi arazisine ilişkin asılsız ithamlara dair" ifadeleriyle bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Ahmet Davutoğlu İstanbul Finans Merkezi Haberi

Ahmet Davutoğlu İstanbul Finans Merkezi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çok dinamik bir değişim sürecinde olan İstanbul'un, dünya ekonomisini ve siyasetini konuşmak için doğru yer olduğunu söyledi. Uluslararası Finans Enstitüsü'nün düzenlediği "Türkiye başkanlığındaki G20 gündemi" başlıklı zirvenin akşam yemeğine katılan Davutoğlu, "İstanbul'u dünyanın ekonomi ve finans merkezlerinden biri yapmak istiyoruz. Bu nedenle, çok dinamik, çok iddialı planlarımız var. Dünyanın en büyük havalimanını inşa ediyoruz, yılda 150 milyon yolcu kapasitesi olacak. Geçen yıl Asya ile Avrupa'yı Boğaz'ın altından birleştirdik" dedi. 


"KÖPRÜ OLMAK İSTİYORUZ" 

G20 toplantılarının 2008 ekonomik krizinden sonra başladığına dikkat çeken Davutoğlu, "G20 Dönem Başkanlığı, Türkiye'nin küresel krize çözüm katkısı sunması açısından bir fırsat. Gelişmiş ülkelerle gelişmekte olan ülkeler arasında köprü olmak istiyoruz" diye konuştu. Dünyada yaşanan zorluklara rağmen Türkiye'nin ekonomik istikrarını devam ettirdiğini vurgulayan Davutoğlu, bu nedenle...